ONSDAG — LØRDAG

MORGEN

Scrambled Eggs 95
Stegt surdejsbrød med scrambled eggs og tørret æggeblomme

Brød 35
Friskbagt Surdejsbrød, bagt på økologisk mel fra Skærtoft mølle, serveret med luftigt brunet smør fra Thise Mejeri

Ekstra til brødet

Blødkogt øko æg med havsalt 25

Marmelade lavet på vilde svenske blåbær 25

12 måneders Havgus fra Arla Unika 35

Økologisk pålægschokolade fra Friis-Holm 40 

12 måneders skinke fra Rævhede 50

Chunky avocado spread med ekstra jomfruolivenolie 40

Madeleines med mandler og brunet smør 65

FROKOST

Oliven 60
Økologiske Nocellara oliven

Mandler 65
Spanske Marcona mandler

Chips 75
Kyllingechips med svampenmayo

Svampetoast 155
Surdejsbrød stegt med ramsløgssmør, toppet med ristede svampe vendt i en cremet svampeblanquette, røde ribs, purløg og en lille grøn salat på siden

Tatar 165
Håndskåret tatar af kødkvæg fra Nordjysk naturkød, rørt med ekstra jomfruolivenolie, syltede bøgehatte og sennepskorn, kimchi, og tørret æggeblomme. Serveres på hjemmelavet Shokupan-brød. 

Salat 150
Salat af Frisée og mizuna, krydret citronmayo, sprøde surdejskrummer, ristede pistaciekerner, vesterhavsost fra Thise mejeri og confiteret Gothenborg kylling

Kyllingetoast 160
Smørristet surdejsbrød toppet med økologisk Gothenborg kyllingebryst, vendt med en vadouvan mayo, sprød bladselleri, stegte kantareller og puffet boghvede

Fish n' chips 155 
Letsaltet danskfanget mørksej, friteret i luftig beer batter, serveres med sprøde fritter og tartare sauce

Chokolade 115
Chokolademousse lavet på Friis-Holm chokolade, tonkabønne-iscreme, miso caramel, frugtig olivenolie, saltet peanutcrumble og krystalliseret chokolade 

Madeleines 65 
Klassiske Madeleine kager lavet med mandler og brunet smør

 

AFTEN

Her er der mulighed for at få både en stor og en lille oplevelse. Som gæst kan man få flere serveringer med udgangspunkt i de bedste råvarer fra nær og fjern, hvor det gode håndværk vil komme til udtryk på tallerknen og i glasset. Men man kan også få stillet den lille sult, hvis man gerrne vil nyde en enkelt ret.

Snacks

Østers 50 /Stk
Friterede Gillardeau østers med citron mayonaise
 
Oliven 60
Økologiske grønne Nocellara oliven fra Sicilien
 
Mandler 65
Ristede og saltede Marcona mandler
 
Kyllingechips 85
hips med Shiitake mayo
 
Brød 45
Friskbagt surdejsbrød, bagt på økologisk mel, serveres med økologisk ekstra jomfruolivenolie og havsalt


3 serveringer 395,-

Crabcake
Friteret krebinet med taskekrabbe, kimchi, sauce på hokkaido
og dashi og syltede græskar

Øko-kylling
Gothenborg kylling farseret med morkel, grillet savoykål, sauce
på morkel. Serveres med kartoffelpure med løvstikkeolie og pommes allumettes

Mango
Saltet marcona mandel, mango & Bora Bora vanilje


5 serveringer 525,-

Tatar
Sprød boghvede, oksetatar & æggeblomme

Crabcake
Friteret krebinet med taskekrabbe, kimchi, sauce på hokkaido
og dashi og syltede græskar

Torsk
Torskeryg, Ventréche, shiitake og løvstikke

Øko-kylling
Gothenborg kylling farseret med morkel, grillet savoykål, sauce
på morkel. Serveres med kartoffelpure med løvstikkeolie og pommes allumettes

Mango
Saltet marcona mandel, mango & Bora Bora vanilje


7 serveringer 675,-

Tatar
Sprød boghvede, oksetatar & æggeblomme

Crabcake
Friteret krebinet med taskekrabbe, kimchi, sauce på hokkaido
og dashi og syltede græskar

Tortellini, sort hummer, San Marzano tomat & porretop

Torsk
Torskeryg, Ventréche, shiitake og løvstikke

Øko-kylling
Gothenborg kylling farseret med morkel, grillet savoykål, sauce
på morkel. Serveres med kartoffelpure med løvstikkeolie og pommes allumettes

Mango
Saltet marcona mandel, mango & Bora Bora vanilje

Miso Madeleines


 

 

 

Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg

Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg

Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

© 2023 Les Jeunes