Brød 35
Friskbagt Surdejsbrød, bagt på økologisk mel fra Skærtoft mølle, serveret med luftigt brunet smør fra Thise Mejeri
Ekstra til brødet
Scrambled eggs 55
(Her steges brødet i smør, toppes med scrambled eggs og tørret æggeblomme)
Blødkogt øko æg med havsalt 25
Marmelade lavet på vilde svenske blåbær 25
12 måneders Havgus fra Arla Unika 35
Økologisk pålægschokolade fra Friis-Holm 40
Øko n’duja fra Troldgården 35
12 måneders skinke fra Rævhede 50
Chunky avocado spread med ekstra jomfruolivenolie 40
Madeleines med mandler og brunet smør 65
Oliven 60
Økologiske grønne Nocellara oliven
Chips 75
Kyllingechips med karljohanmayo
Svampetoast 155
Surdejsbrød, stegt med ramsløgssmør, toppet med ristede svampe vendt i en cremet svampeblanquette, røde ribs, purløg og en lille grøn salat på siden
Tatar 165
Håndskåret tatar af kødkvæg fra Nordjysk naturkød, rørt med ekstra jomfruolivenolie, syltede bøgehatte og sennepskorn, svampesalt, surdejscroutons og sort hvidløgsmayo. Serveres med salat, triple cooked fries og sort hvidløgsmayo.
Salat 150
Salat af Frisée og mizuna, krydret citronmayo, sprøde surdejskrummer, ristede pistaciekerner, vesterhavsost fra Thise mejeri og confiteret Gothenborg kylling
Kyllingetoast 160
Smørristet surdejsbrød toppet med økologisk Gothenborg kyllingebryst, vendt med en vadouvan mayo, sprød bladselleri, stegte kantareller og puffet boghvede
Fish n' chips 155
Letsaltet danskfanget mørksej, friteret i luftig beer batter, serveres med sprøde fritter og tartare sauce
Chokolade 110
Chokolademousse lavet på Friis-Holm chokolade, tonkabønne-iscreme, miso caramel, frugtig olivenolie, saltet peanutcrumble og krystalliseret chokolade
Madeleines 65
Klassiske Madeleine kager lavet med mandler og brunet smør
Her er der mulighed for at få både en stor og en lille oplevelse. Som gæst kan man få flere serveringer med udgangspunkt i de bedste råvarer fra nær og fjern, hvor det gode håndværk vil komme til udtryk på tallerknen og i glasset. Men man kan også få stillet den lille sult, hvis man gerrne vil nyde en enkelt ret.
Østers 50 /Stk
Friterede Gillardeau østers med citron mayonaise
Mahognimusling 95 /Stk
Hånddykket islandsk mahognimusling, serveres i egen skal med en sauce på hvid soya, røget olie og mirabelleblomst eddike
Oliven 60
Økologiske grønne Nocellara oliven fra Sicilien
Mandler 65
Ristede og saltede Valencia mandler
Kyllingechips 85
Kyllingechips med Shiitake mayo
Brød 45
Friskbagt surdejsbrød, bagt på økologisk mel, serveres med økologisk ekstra jomfruolivenolie og havsalt
10 g. Gold caviar fra Gastro unika 285
30 g. Gold caviar fra Gastro unika 495
(Serveres med kartoffelchips, cremefraiche og purløg)
Sashimi 140
Sashimi af friskfanget dansk makrel, frisk agurk marineret i sake og sauce på agurkesaft, hvid Soya og ekstra jomfruolivenolie
Tatar 145
Håndskåret tatar af dansk kødkvæg fra Nordjysk naturkød, rørt med ekstra jomfruolivenolie, syltede bøgehatte og sennepskorn, svampesalt, surdejscroutons og sort hvidløgsmayo
Torsk 150
Vesterhavs torskeryg, cremet selleri med stegte majs, shiitakesvampe og ristet bacon. Sauce på shiitake og kylling med løvstikkeolie
Tortellini 160
Tortellini fyldt med dansk sort hummer og torsk, cremet tomatsauce med dashi og porretop olie
Dansk øko gris 265
Grillet nakke af økologisk dansk sortbroget landrace gris fra Troldgården. Serveres med grillede morkler, fava bønner og haricot verts. Ramsløgssauce og kartoffelpure med løvstikkeolie ogpommes allumettes
Dansk malkeko 285
Grillet krogmodnet oksehøreb fra rævhede, syrlig og skarp urtesalt og kyllinge jus med økologisk ekstra jomfruolivenolie. Triple cooked fries med piment d'espelette og tomatmayo
Dansk Øko kylling 255
Grillet Gothenborg kyllingebryst, serveret med sauce på Havgus fra Arla unika og kartoffelpure med løvstikkeolie og pommes allumette
Blommer 110
Hengemte blommer med madeira, marconamandel crumble, honning mælkeis og luftig råcreme med skovmærkeolie
Chokolade 115
Chokolademousse lavet på Friis holm chokolade, Tonkabønne-iscreme, miso caramel, frugtig olivenolie, saltet peanutcrumble og krystalliseret mælkechokolade
Havgus 120
12 måneders havgus, serveret med rehydreret pære, vin jaune, sort peber og boghvedekiks
Madeleines 65
Klassiske Madeleine kager lavet med mandler og brunet smør
Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg
Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg
Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg
Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket
Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket
Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket
Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket
© 2023 Les Jeunes