ONSDAG — LØRDAG

MORGEN

Brød 35
Friskbagt Surdejsbrød, bagt på økologisk mel fra Skærtoft mølle, serveret med luftigt brunet smør fra Thise Mejeri

Ekstra til brødet

Scrambled eggs 55
(Her steges brødet i smør, toppes med scrambled eggs og tørret æggeblomme)

Blødkogt øko æg med havsalt 25

Marmelade lavet på vilde svenske blåbær 25

12 måneders Havgus fra Arla Unika 35

Økologisk pålægschokolade fra Friis-Holm 40 

Øko n’duja fra Troldgården 35

12 måneders skinke fra Rævhede 50

Chunky avocado spread med ekstra jomfruolivenolie 40

Madeleines med mandler og brunet smør 65

FROKOST

Oliven 60
Økologiske grønne Nocellara oliven

Chips 75
Kyllingechips med karljohanmayo

Svampetoast 155
Surdejsbrød, stegt med ramsløgssmør, toppet med ristede svampe vendt i en cremet svampeblanquette, røde ribs, purløg og en lille grøn salat på siden

Tatar 165
Håndskåret tatar af kødkvæg fra Nordjysk naturkød, rørt med ekstra jomfruolivenolie, syltede bøgehatte og sennepskorn, svampesalt, surdejscroutons og sort hvidløgsmayo. Serveres med salat, triple cooked fries og sort hvidløgsmayo.

Salat 150
Salat af Frisée og mizuna, krydret citronmayo, sprøde surdejskrummer, ristede pistaciekerner, vesterhavsost fra Thise mejeri og confiteret Gothenborg kylling

Kyllingetoast 160
Smørristet surdejsbrød toppet med økologisk Gothenborg kyllingebryst, vendt med en vadouvan mayo, sprød bladselleri, stegte kantareller og puffet boghvede

Fish n' chips 155 
Letsaltet danskfanget mørksej, friteret i luftig beer batter, serveres med sprøde fritter og tartare sauce

Chokolade 110
Chokolademousse lavet på Friis-Holm chokolade, tonkabønne-iscreme, miso caramel, frugtig olivenolie, saltet peanutcrumble og krystalliseret chokolade 

Madeleines 65 
Klassiske Madeleine kager lavet med mandler og brunet smør


AFTEN

Her er der mulighed for at få både en stor og en lille oplevelse. Som gæst kan man få flere serveringer med udgangspunkt i de bedste råvarer fra nær og fjern, hvor det gode håndværk vil komme til udtryk på tallerknen og i glasset. Men man kan også få stillet den lille sult, hvis man gerrne vil nyde en enkelt ret.

Østers 50 /Stk
Friterede Gillardeau østers med citron mayonaise

Mahognimusling 95 /Stk
Hånddykket islandsk mahognimusling, serveres i egen skal med en sauce på hvid soya, røget olie og mirabelleblomst eddike 
 
Oliven 60
Økologiske grønne Nocellara oliven fra Sicilien
 
Mandler 65
Ristede og saltede Valencia mandler
 
Kyllingechips 85
Kyllingechips med Shiitake mayo
 
Brød 45
Friskbagt surdejsbrød, bagt på økologisk mel, serveres med økologisk ekstra jomfruolivenolie og havsalt

10 g. Gold caviar fra Gastro unika 285
30 g. Gold caviar fra Gastro unika 495
(Serveres med kartoffelchips, cremefraiche og purløg)

Sashimi 140
Sashimi af friskfanget dansk makrel, frisk agurk marineret i sake og sauce på agurkesaft, hvid Soya og ekstra jomfruolivenolie
 
Tatar 145
Håndskåret tatar af dansk kødkvæg fra Nordjysk naturkød, rørt med ekstra jomfruolivenolie, syltede bøgehatte og sennepskorn, svampesalt, surdejscroutons og sort hvidløgsmayo
 
Torsk 150
Vesterhavs torskeryg, cremet selleri med stegte majs, shiitakesvampe og ristet bacon. Sauce på shiitake og kylling med løvstikkeolie
 
Tortellini 160
Tortellini fyldt med dansk sort hummer og torsk, cremet tomatsauce med dashi og porretop olie

Dansk øko gris 265
Grillet nakke af økologisk dansk sortbroget landrace gris fra Troldgården. Serveres med grillede morkler, fava bønner og haricot verts. Ramsløgssauce og kartoffelpure med løvstikkeolie ogpommes allumettes
 
Dansk malkeko 285
Grillet krogmodnet oksehøreb fra rævhede, syrlig og skarp urtesalt og kyllinge jus med økologisk ekstra jomfruolivenolie. Triple cooked fries med piment d'espelette og tomatmayo
 
Dansk Øko kylling 255
Grillet Gothenborg kyllingebryst, serveret med sauce på Havgus fra Arla unika og kartoffelpure med løvstikkeolie og pommes allumette

Blommer 110
Hengemte blommer med madeira, marconamandel crumble, honning mælkeis og luftig råcreme med skovmærkeolie

 
Chokolade 115
Chokolademousse lavet på Friis holm chokolade, Tonkabønne-iscreme, miso caramel, frugtig olivenolie, saltet peanutcrumble og krystalliseret mælkechokolade
 
Havgus 120
12 måneders havgus, serveret med rehydreret pære, vin jaune, sort peber og boghvedekiks
 
Madeleines 65
Klassiske Madeleine kager lavet med mandler og brunet smør
 

 

Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg

Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg

Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

© 2023 Les Jeunes