SØNDAG — TIRSDAG

MORGEN

Scrambled Eggs 95
Stegt surdejsbrød med scrambled eggs og tørret æggeblomme

Brød 35
Friskbagt Surdejsbrød, serveret med enten luftigt brunet smør eller saltet smør

Ekstra til brødet

Blødkogt øko æg med havsalt 25

Marmelade lavet på vilde svenske blåbær 25

12 måneders Havgus fra Arla Unika 35

Økologisk pålægschokolade fra Friis-holm 40

12 måneders skinke fra Rævhede 50

Chunky avocado spread med olivenolie 40

Madeleines med mandler og brunet smør 65

FROKOST

Oliven 60
Økologiske Nocellara oliven

Mandler 65
Spanske Marcona mandler

Chips 75
Kyllingechips med svampemayo 

Svampetoast 155
Surdejsbrød, stegt med ramsløgssmør, toppet med ristede svampe vendt i en cremet svampeblanquette, røde ribs, purløg og en lille salat på siden

Tatar 165
Håndskåret tatar af kødkvæg fra Nordjysk naturkød, rørt med ekstra jomfruolivenolie, kimchi, syltede bøgehatte og sennepskorn & tørret æggeblomme. Serveres på hjemmelavet shokupan-brød. 

Salat 150
Salat af Frisée og mizuna, krydret citronmayo, sprøde surdejskrummer, ristede pistaciekerner, vesterhavsost fra Thise mejeri og confiteret økologisk Gothenborg kylling

Kyllingetoast 160 
Smørristet surdejsbrød toppet med grillet økologisk Gothenborg kyllingebryst, vendt med en vadouvan mayo, sprød bladselleri, stegte kantareller og puffet boghvede

Fish n’ Chips 155
Letsaltet danskfanget mørksej, friteret i luftig beer batter, serveres med sprøde fritter og tartare sauce

Madeleines 65 
Klassiske Madeleine kager lavet med mandler og brunet smør

Chokolade 115
Chokolademousse lavet på Friis-Holm chokolade, tonkabønne-iscreme, miso caramel, frugtig olivenolie, saltet peanutcrumble og krystalliseret chokolade

AFTEN

Læn dig tilbage, nyd den uhøjtidelige stemning og den velsmagende mad uden så mange dikkedarer. De to dage på ugen får man 3 sikre vindere, der bare smager godt, og som vi altid har lyst til at spise. Menuen varierer afhængig af kokkens temperament.

3 serveringer - 300,- pr. person.

Vi har et bredt udvalg af drikkevarer, men til menuen kan man også få en vinmenu til 175,- for 3 glas vin pr. person.

 

Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg

Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg

Les Jeunes
Jernbanegade 2 st. th.
8800 Viborg

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

Søndag & Tirsdag — 9.00-Sent
Onsdag til Lørdag — 9.00-Sent
Mandag — Lukket

© 2023 Les Jeunes